Pași pentru participare

În cardul acestei pagini sunt menționați pașii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a participa la Simularea Concursului de Admitere din Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași. Nerespectarea lor anulează automat participarea candidatului în cadrul simulării.
Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile din această pagină și cele menționate în metodologia concursului simulat.

Taxa de participare poate fi achitată prin depunere numerar sau ordin de plată în contul SSM Iași. Vă rugăm să specificați la detalii TAXĂ SIMULARE ADMITERE și numele participantului (în caz că se achită de către altă persoană). Menționăm că această taxă nu include comisionul perceput de bancă pentru depunere. /

  • Înscrie-te și încarcă chitanța în cadrul formularului pentru a atesta tranzacția efectuată.

ATENTIE! Nu uita să ai o poză sau o scanare a chitanței primită de la bancă, pe care să o încarci în formular.

  • Verifică pe site-ul proiectului în ce sală ai fost repartizat (în curând vor fi puse datele de afișare a listelor)
  • Prezintă-te în ziua aleasă / zilele alese pentru susținerea simulării concursului de admitere cu cel putin 2h înaintea începerii testului.
  • Accesul în sala de concurs se face doar dacă vei deține buletinul / cartea de identitate (sau adeverinţă de la Evidenta Populatiei in cazul pierderii actului original) și chitanta originală primită de la bancă, ștampilată și semnată de către casier. Nu se primesc chitanțe xeroxate.