Taxa de participare

Taxa de participare este în cuantum de 40 lei / simulare și se plătește ONLINE (click) sau prin DEPUNERE/TRANSFER BANCAR. Această taxă va acoperi necesitățile tehnice, caietul cu întrebările grilă, cariocile pentru completarea grilelor, pixul și materialele promoționale.

Taxa poate fi plătită online cu ajutorul unui card bancar dând click AICI.
– După plata taxei online, participanții vor completa formularul de înscriere, iar la secțiunea „Încărcare screenshot (captură ecran) / chitanță / ordin de plată” vor încărca un screenshot (captură ecran) la e-mailul de confirmare a plății.
– Se percepe o taxă suplimentară de administrare online în valoare de 2 RON.

Taxa poate fi plătită în următorul cont bancar:
– Nume: Societatea Studenților Mediciniști Iași
– IBAN: RO84RNCB0178011166540001
– Cod fiscal: 8740489
– BCR, Iași, Al. I. Cuza, Str. Ștefan cel Mare, no. 8A

-Detalii plată (în cazul plății prin transfer bancar): Vă rugăm să specificați la detalii TAXĂ SIMULARE ADMITERE și numele participantului (în cazul în care o altă persoană efectuează depunerea). Menționăm că această taxă nu include comisionul perceput de bancă pentru depunere (4 RON).

IMPORTANT! Candidații trebuie să aducă în ziua examenului simulat e-mailul de confirmare a plății printat sau chitanța originală primită de la bancă, ștampilată și semnată de către casier sau ordinul de plată ștampilat și semnat de către casier, cu care se vor prezenta direct la sala unde au fost repartizați pentru a dovedi plata. Cei care nu pot dovedi plata nu vor putea susține Simularea Concursului de Admitere!