Taxa de participare

Taxa de participare este în cuantum de 40 lei / simulare și se plătește ONLINE (în timp ce completezi formularul de înscriere) sau prin DEPUNERE/TRANSFER BANCAR. Această taxă va acoperi necesitățile tehnice, caietul cu întrebările grilă, foile nominale ale participanților, cariocile pentru completarea grilelor, pixul și materialele promoționale.

A. Taxa poate fi plătită online cu ajutorul unui card bancar în timpul procesului de completare a formularului de înscriere.
– Participanții vor completa formularul de înscriere, iar la secțiunea „Încărcare screenshot (captură ecran) / chitanță / ordin de plată” vor încărca un screenshot (captură ecran) la e-mailul de confirmare a plății (acesta trebuie să conțină „Plata a fost procesată/confirmată”).
– Se percepe o taxă suplimentară de administrare online în valoare de 2 RON.

B. Taxa poate fi plătită în următorul cont bancar:
– Nume: Societatea Studenților Mediciniști Iași
– IBAN: RO84RNCB0178011166540001
– Cod fiscal: 8740489
– BCR, Iași, Al. I. Cuza, Str. Ștefan cel Mare, no. 8A

Detalii plată (în cazul plății prin transfer bancar): Vă rugăm să specificați la detalii TAXĂ SIMULARE ADMITERE și numele participantului (în cazul în care o altă persoană efectuează depunerea). Menționăm că această taxă nu include comisionul perceput de bancă pentru depunere (4 RON).

NU UITA!!! Formularul de plată completat și trimis NU înseamnă înscrierea la Simularea Concursului de Admitere. DUPĂ ce ai completat formularul de plată, TERMINĂ DE COMPLETAT FORMULARUL DE ÎNSCRIERE și apasă butonul SUBMIT. Trimiterea celor două formulare și primirea e-mailului de confirmare a înscrierii certifică înscrierea CORECTĂ. 

IMPORTANT! Candidații trebuie să aducă în ziua examenului simulat e-mailul de confirmare a plății printat sau chitanța originală primită de la bancă, ștampilată și semnată de către casier sau ordinul de plată ștampilat și semnat de către casier, cu care se vor prezenta direct la sala unde au fost repartizați pentru a dovedi plata. Cei care nu pot dovedi plata nu vor putea susține Simularea Concursului de Admitere!